Home

Lollo och bernie mallorca

1. Gå in och följ @vingresor på Instagram på din smartphone eller surfplatta. 2. Klicka på symbolen med en smiley som finns precis ovanför flödet på profilsidan. 3. Här ser du vårt effekt-galleri. Klicka på bilden där det står Lollo & Bernie På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land Lollo & Bernie Mallorca Peter Zach Linnet. Loading Lollo & Bernie kör L&B-sången på scen - Duration: AstridE Music presenterar Lollo och Bernie Musik För Barn till förmån för. Lollo och Bernie after beach Cala Bona Mallorca Sunving. Lollo och Bernie after beach Cala Bona Mallorca Sunving. Skip navigation Sign in. Search. Loading. Vill du ha ett minne av Lollo och Bernie med dig hem från semestern kan du på hotellet köpa kramdjur, T-shirts, nyckelringar, en svängig cd och mycket annat. Lollo & Bernie produkterna finns att köpa året runt, på våra öppna Sunwing Family Resort. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning

3. Klipp ut Lollo & Bernies semesterbild. Limma eller tejpa fast den i rutan för avresedagen. 4. Använd en markeringspenna för att bocka av dag för dag tills du kommer till Lollo & Bernie-bilden! 5. Ha en härlig semester Här kan ni träffa Lollo & Bernie. Mellan 23 oktober och 1 november kan ni träffa maskotarna på Clarion Hotel® Sign i Stockholm och Quality Hotel™ 11 i Göteborg. Boka ditt rum direkt på vår hemsida för att garanterat få bäst pris. Se alla våra hotell här Vings maskotar Lollo & Bernies egna dansskola - direkt från Sunwing Resort! Läs mer om Lollo & Bernie, spela spel och skriv ut teckningar att färglägga på Vi.. Lollo & Bernie kan du träffa på massor av hotell runt hela världen. De älskar att kramas, busa och leka med alla barn som kommer och hälsar på! Hos Lollo & Bernie kan du pyssla, spela spel, rita, leka och följa med på spännande äventyr

På våra hotell med Lollo & Bernies Kids Club kan barn i åldern 3-7 år vara med på roliga aktiviteter utan föräldrar. Vissa barnaktiviteter är gratis, andra mot en liten avgift. På Öppet hus kan barn i åldern 0-7 år komma med en vuxen och pyssla, leka och titta på film Lollo & Bernie. Vores Sunwing Family Resorts har sine egne helte: Lollo & Bernie. Den danseglade giraf Lollo og hendes krammeglade bjørneven bliver altid populære, når de dukker op ved morgenmadsbuffeten eller poolen. De har også deres eget Mini Land med legetøj, bøger og delvis overdækket legeplads, hvor alle børn er velkomne Där vill alla vara - Lollo & Bernie. Solen skiner jämt på kompisarnas hus Där finns alltid plats för skratt och plats för bus Dom är bästa vänner Och dom bor i Solens land Ropa så dom hör dig - Lollo & Bernie! Och vem är alltid glad Med päls så brun och mjuk Och bjuder på en kram Om kompisen blir sjuk. Små runda öron so Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land

Lollo och Bernie Sunwing Alcudia Underbaraungar. Loading... Unsubscribe from Underbaraungar? Sunwing Alcudia Beach, Alcudia, Mallorca, Spania - Duration: 3:48 Lollo och Bernie Plats: Cala Bona, Mallorca, Spanien Bilden tagen: 14 maj 2009 Dela: Sluta gilla Gilla Skriv kommentar. Tänk på att forumet är till för att sprida tips och råd om resor. Visa respekt och använd alltid en vänlig ton. Det är inte tillåtet att göra ett inlägg i eget kommersiellt. Lollo & Bernie mini disco Sea Club Mallorca. The Fields of Athenry - The Dubliners & Paddy Reilly | 40 Years Reunion: Live from The Gaiety (2003) - Duration: 4:47. The Dubliners Recommended for yo

Katrin Zytomierskas katastrofsemester

Träffa Lollo & Bernie - Barnens favoriter finns på utvalda

Låt barnen gå med i Lollo & Bernies Mini Stars (3-7 år), där det är barnens tur att stå på scenen och bli till stjärnor eller på äventyrsspel (3-7 år), där det finns skattjakt och äventyr med Lollo & Bernie. De kan också delta i vattenaktiviteter, barns shower och Lollo & Bernie's After Beach Lollo & Bernies Mini Land finns på Sunwing Family Resorts och Ocean Beach Club. Andra hotell har Lollo & Bernie´s Kids Club som är mindre omfattande. Åldrar: 3-7 år (från 0 år när det är öppet hus och en förälder är med)

Messi och Ronaldo har haft sina länge - och nu har även Vings populära maskotar, Lollo & Bernie, fått en egen butik och webbshop med försäljning av sina produkter. Äntligen kan alla stora och små barn botanisera i Lollo & Bernies egen butik bland allt från kläder och accessoarer till kramdjur. Även plåster och badpuffar med de populära maskotarna liksom CD-skivor med deras egen. Lollo & Bernie skickar en hälsning från ett soligt Mallorca! ☀️ De längtar efter att få välkomna säsongens första gäster imorgon Tycker dina barn om Lollo och Bernie?Stina, min 3 -åring ÄLSKAR allt som har med Lollo och Bernie att göra. När vi åkte till Mallorca under 2 veckor i maj/juni 2012 så köpte jag en Lollodocka och en Lollo & Bernie ryggsäck till henne som hon bara störtälskar sedan dess

Lollo och Bernie snart ses vi. Created with Sketch. Av: Angelica Lindgren . i Barn. Snart byter vi sandlådan mot sandstrand. Resa nummer 2 bär av till Mallorca. Aldrig i livet! Charter är inget för oss! Så lät jag för typ ett år sedan. Igår bokade vi en sista minuten till Mallis. Efter en liten stund så får man sin mat serverad, det kan inte bli smidigare och bättre. Bästa kombinationen som väldigt få hotell erbjuder, förutom Sunwinghotellen världen över då Att man som vuxen kan beställa à la carte och barnen får förse sig av vad de vill äta på Lollo & Bernie-buffén I sommar ska Lollo & Bernie på semester i Norden. Mellan 26 juni och 26 juli kommer Vings maskotar att befinna sig på sju olika hotell i Norden, varav tre i Sverige. I Sverige kan ni träffa maskotarna på Quality Hotel™ Friends i Stockholm, Quality Hotel™ View i Malmö och Quality Hotel™ 11 i Göteborg En av de bästa sakerna på vår semester på Sunwing Resort & Spa Side West Beach var faktiskt Lollo & Bernies Buffet. Den är verkligen så himla bra för barnen. Å barn måste ju äta och det är bra att det finns mat som barn verkligen gillar. Det finns flera rätter att välja mellan, så ville h Hej Ulrika, Lollo och Bernie sviterna i Victoria delen ligger nära det mesta enligt mig. Balkongerna angränsar till huvudbyggnaden Nuevas palmeras poolområde och miniland, liksom dess poolbar, det är en liten gångväg och den inhägnade gräsmattan emellan

Sunwing Family Resort - Resor med Ving Res tryggt och

  1. Hejsan, Våran familj tänkte boka en resa till Sunwing Cala Bona Beach, Cala Bona i Mallorca. Det är med Lollo och Bernie
  2. st sagt blivit en succé. Och nu kommer glädjande besked inför höstlovet, vecka 44
  3. Dags för Lollo & Bernie school Tjohej. Första inlägget på denna bloggen, det känns himla spännande! Inatt åker jag till Köpenhamn för att ta flyget till Mallorca och kommer spendera en vecka i (förhoppningsvis) soliga Alcudia Beach hotel och Lollo & Bernie school
  4. Hon har samlat mod att berätta sin historia. Idag sänds radiodokumentären om flickan som föddes utan högerben - och vägrade gå med protes. - Jag ville inte bli som andra. Jag tyckte jag var bra som jag var

Servatur Puerto Azul: Lollo och Bernie - se 2 623 recensioner 2 545 bilder och fantastiska erbjudanden på Servatur Puerto Azul på Tripadvisor About Lollo & Bernie. Hi, we're Lollo & Bernie! My name is Lollo and I am a curious giraffe. My best friend Bernie is a wise bear. You can meet us at lots of hotels around the world. We love to hug and play with all the children who come to visit us! At our place you can play, do crafts, draw, play games and join us on exciting adventures Plats: Cala Bona, Mallorca, Spanien - Bilden tagen: 11 juni 2009 - Album: Seniorita på Majoric

Lollo & Bernie Mallorca - YouTub

Lollo & Bernie lanseras med barnkollektion och mini-shower23.1.2020 09:34:48 CET | Pressmeddelande. Vings populära maskotar, Lollo & Bernie, dansar nu in i svenska hem i full fart. Tillsammans med varumärkesagenturen Rights & Brands, etableras giraffen Lollo och björnen Bernie som nya barnkaraktärer på den nordiska marknaden Ving, tidigare Vingresor, är en svensk resebyrå, grundad 1956.Ving är Sveriges största researrangör, som dels arrangerar charterresor och paketresor med reguljärflyg, ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och 660 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc, som begärdes i konkurs 23. Lollo & Bernie och barnklubb för 6,5-åring? 26 jul, 2018 4; Lollo & Bernies välkomstpaket till 2,5-åring? 9 jun, 2018 1; Syskon i barnklubb - Sunwing Fañabé Beach 20 dec, 2017 5; Resa i november - OBC Gran Canaria eller Sunwing Arguineguin Seafront 11 sep, 2017 1; Simskola på SW Alcudia? 20 apr, 2017

Lollo och Bernie Sunving Cala Bona Mallorca - YouTub

Sunwing Alcudia Beach (Alcudia) - Boka hotell hos Vin

Vings maskotarna Lollo och Bernie får eget barnprogram. Lollo och Bernie har varit stora stjärnor i åratal, både på scenen på Vings många familjehotell och inte minst på YouTube. Endast Lollo och Bernie-dansen ensam har visats över 36 miljoner gånger, enligt ett pressmeddelande Seaclub Mediterranean Resort, Puerto Alcudia Bild: Lollo och Bernie-show i anslutning till restaurangen. - Kolla in Tripadvisor-medlemmarnas 7 430 bilder och videoklipp från Seaclub Mediterranean Resor May 2, 2012 - Sunwing Resorts självklara hjältar heter Lollo & Bernie. Den snälla giraffen och hennes kramiga björnkompis gör succé när de dyker upp vid frukostbuffén eller poolen. De har också sitt eget MiniLand med leksaker, böcker och delvis solskyddad lekplats dit alla barn är välkomna. Vår leklystna personal ordnar också roliga aktiviteter för både stora och små barn. Här på sunwing finns ett ganska stort Miniland för barnen.Vi har framför allt lekt i poolen och på stranden, men några gånger har vi även vart inne och lekt i miniland med Oscar.Det fanns ett stort lekrum med massor av roliga leksaker. Oscar gick såklart loss på alla bilarna och parkeringsgaragen ; Lollo Asplund tog över Åsas jobb som kulturchef, men bytte sedan inriktning i livet ännu en gång. Han blev samhällsreporter, intervjuade partiledare och skrev näringslivsartiklar. - Jag beundrar Lollo för att han klarade av så många olika yrken och roller. Han förde också in mycket musik, skämt och practical jokes på vår.

Sunwing Alcudia Beach, Puerto Alcudia Bild: Lollo & Bernie Suite - Victoria - Kolla in Tripadvisor-medlemmarnas 7 429 bilder och videoklipp från Sunwing Alcudia Beac Signalfärgade armringar med de populära maskotarna Lollo och Bernie. Armringarna hjälper till att hålla överkroppen stabil i vattnet, har bra passform och passar perfekt både i poolen och på stranden

Nu när vi var på Rhodos och Sunwing Kallithea Beach så lyxade vi ju till det med en Lollo och Bernie Suites. Och det var nog det bästa vi har kunnat gjort. Det passade verkligen oss perfekt. En gigantisk inhägnad terrass med både solsängar, parasoll, härliga stora puffar att sitta i och vanliga ute möbler Lollo & Bernie är äntligen tillbaka i Sverige! Vi fortsätter succén tillsammans med våra vänner på Ving och denna gång checkar favoriterna in hos oss på Clarion Hotel Sign under höstlovet. Du som varit på något av våra hotell och träffat våra maskotar tidigare kommer att känna igen dig

21-07-2017 - Se opslagstavlen Lollo & Bernie, der følges af 102 personer på Pinterest og tilhører Kirsten Thagaard. Se flere idéer til Projekter, Malebøger Lollo & Bernie är äntligen tillbaka i Sverige! Vi fortsätter succén tillsammans med Nordic Choice Hotels, och denna gång checkar favoriterna in på två utvalda hotell i Stockholm och Göteborg under höstlovet. Lollo & Bernie kan knappt bärga sig. Vi ses väl där? Läs mer och boka här: https://bit.ly/37zomc Lollo och Bernie Suite med privat terass Vår mest avgörande lärdom under våra vistelser här är att valet av hotellrum gör skillnad för vilken typ av semester du får uppleva. Det erbjuds en mängd olika rum på hotellets fem huvudområden, från den mindre lägenheten till större familjesviter med privata pooler Till Lollo & Bernie´s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Självklart dyker Vings maskotar upp och busar med alla de möter och ställer gärna upp på en selfie. Under veckan kommer spännande kalas och äventyr att erbjudas

Cookies är nödvändiga för att du ska kunna använda Airshoppen. Vi använder cookies till att lagra information om hur du använder vår hemsida. Vi använder även cookies till statistik och för att optimera webbplatsens innehåll och funktioner. Läs mer om vår användning av cookie Oscar pratar mycket om Turkiet resan nu sen vi kom hem och det roliga är när jag frågar honom om vilken semester som var bäst Mexico eller Turkiet så säger han Turkiet. Man behöver verkligen inte resa runt halva jordklotet för att ett barn ska bli nöjd! Jag tror bl.a. att Lollo & Bernie, han

Bilder från Alcudia (Spanien) - Boka din resa hos Ving

Idag är hon globalt ansvarig för maskotarna Lollo och Bernie där uppgiften är att hålla ihop och utveckla varumärket. Målgruppen är 0-7 år. Inom Ving har Lollo och Bernie funnits i 25 år, men för tre år sedan beslutade bolagets högsta ledning i London att alla andra maskotar skulle försvinna och ersättas med Lollo och Bernie LOLLO & BERNIE ☀️ Nu kommer äntligen de kramgoa, bästa vännerna Lollo & Bernie till Sportshopen i Grebbestad för att för första gången och bjuder på en härlig upplevelse. Kom till Sportshopen i Grebbestad! ☀️ Schema för sommaren (ca tider) V27-v31,måndag - lördag Tider: 11:30-12:00 LEK 12.30-13.00 MEET & GREET 13:30-14:00 LE Lars Olof Lollo Axel Asplund, född 29 maj 1950 i Eskilstuna [1], död 1 september 2019 [2] i Linköping var en svensk musiker och journalist. Han debuterade i större sammanhang 1973 i tv-programmet Opopoppa, där han sjöng sin egen låt Här står jag som en annan docka.Efter några år som lärare på 70-talet återvände Asplund till musiken

Hösten 2005 gjordes en ombyggnation av infarten till torget, parkeringsplatser och av torgmiljön. Ny markbeläggning, nya bänkar och nya grönytor. - Allt för att uppnå en bättre tillgänglighet och en ökad trivsel och trygghet för boende, handlare och besökare.. Nu är vi på Lollos en stor del av detta torg Giraffen Lollo och hennes bästa kompis Bernie är de härligt mjuka och kramgoa maskotarna från Sunwing Family Resorts. Nu kan alla barn leka med dem även på hemmaplan. Välkommen till Lollo & Bernie sh Lollo & Bernie Köp 1 produkt från Lollo & Bernie och få en gratis travel shopper med Lollo & Bernie innehåll till ett värde av 132 kr

Bamse-sången eller Lollo och Bernie-sången? Vilken är din favorit? För många barnfamiljer är valet mellan Bamse, Lille Skutt och Skalman, som Fritidsresor promotar i sina barnklubbar, och Lollo och Bernie, Ving-resenärernas favorit, viktigt Sunwing Makrigialos Beach: Ocean Beach Club - för lugn och ro, Sunwing - för liv och Lollo & Bernie - se 224 recensioner 359 bilder och fantastiska erbjudanden på Sunwing Makrigialos Beach på Tripadvisor Just Lollo & bearnie är kanske roligast om de är 3-6 år men för yngre är miniland fantastiskt och för äldre alla ungdomsaktiviteter. Har åkt med barn som varit 0, 2, 7, 8, 9 och 11 år. Blir nog ytterligare en sådan resa när minstingen nått den ultimata Lollo & bearnie åldern fast de stora då är aningen för stora för att få maximalt utbyte av konceptet 2012-maj-02 - Vings maskotar Lollo & Bernies egna dansskola - direkt från Sunwing Resort! Läs mer om Lollo & Bernie, spela spel och skriv ut teckningar att färglägga på Vi.. Interim: Lollo och Bernie i liten skala - se 484 omdömen, 146 bilder och fantastiska erbjudanden på Orihuela, Spanien på Tripadvisor

Barnklubb och Teen Club på hotellen. På hotellen kommer maskotarna att finnas på plats på samma sätt som på utlandssemestern, vilket bland annat innebär att Lollo & Bernie's Kids Club kommer att välkomna alla barn upp till sju år för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Under veckan kommer kalas och äventyr att erbjudas På hotellen kommer Lollo & Bernie finnas på plats på samma sätt som på utlandssemestern. Till Lollo & Bernie´s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Självklart dyker Vings maskotar upp och busar med alla de möter och ställer gärna upp på en selfie

Lollo & Bernie-sviterna på Cypern och Kreta är allra populärast och redan nu är drygt 60 procent av lägenheterna för sommarsäsongen bokade. Här finns Lollo & Bernies sviter i sommar: - Sunwing Kallithea Beach (VVVV), Rhodos - Sunwing Sandy Bay Beach (VVVV+), Cypern - Sunwing Alcudia Beach (VVVV+), Mallorca Lollo & Bernie är äntligen tillbaka i Sverige! Vi fortsätter succén tillsammans med Nordic Choice Hotels, och denna gång checkar favoriterna in på två utvalda hotell i Stockholm och Göteborg under höstlovet. Lollo & Bernie kan knappt bärga sig. Vi ses väl där? Läs mer och boka här: https://bit.ly/37zomc Mot sydligare breddgrader, sommar och sol. I år kan du ta med dig familjen och träffa Lollo & Bernie i Sydsverige istället för Sydeuropa. Quality Hotel View erbjuder tillsammans med Ving en sommarupplevelse på hemmaplan.Vings populära maskotar Lollo & Bernie är en stor favorit i. Till Lollo & Bernie´s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Självklart dyker Vings maskotar upp och busar med alla de möter och ställer. Lollo & Bernie och Petter Stordalen. 2020-05-20 07:30 CEST Vings Lollo & Bernie checkar in på svenska hotell i sommar När svenska barnfamiljer inte kan resa utomlands i sommar så får d

Träffa Lollo & Bernie på höstlovet - Nordic Choice Hotel

Lollo & Bernies dansskola - YouTub

Hvilke kan de være - Lollo & Bernie! Alla som de känner Hälsar på i Miniland Där vill alle være - Lollo & Bernie Solen skiner alltid ned på deres hus Där finns alltid plats för glede og for bus De er bästa vänner Och de bor i Miniland Ropa så de hör dig - Lollo & Bernie! Och vem är alltid glad Med päls så brun och fi En väldigt positiv grej när man reser till Sunwing Resorts är att barn under 12 år alltid äter gratis ifrån Lollo & Bernies barnbuffé. Så en av anledningarna varför vi inte tog all inclusive denna gången var för att Oscar äter ändå gratis om vi äter på hotellets restauranger och då kan vi ju välja mellan de olika restaurangerna Idag är det internationella dansdagen - fira den med Lollo & Bernie! Här kan du läsa mer om våra Sunwing Family Resorts och var Lollo & Bernie dansar.. 02.mai.2012 - Vings självklara hjältar heter Lollo & Bernie. Den dansglada giraffen och hennes kramiga björnkompis gör succé när de dyker upp vid poolen SWR Kreta Makrigialos i maj - Lollo & Bernie svit Lör 18 feb 2012 10:09 Läst 2110 gånger Totalt 3 svar. Sister­spoint. Visa endast Lör 18 feb 2012 10:09.

Billiga resor till Mallorca - Ving

Till Lollo & Bernie's Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Vings maskotar dyker också upp och busar med alla de möter och ställer som alltid glatt upp på en selfie. Kalas och äventyr. Under veckan kommer spännande kalas och äventyr att erbjudas Lollo och Bernies Corner Jun 9th, 2012, kl. 15:18:10 av lillal Inne bredvid scenen och restaurangen ligger Lollo & Bernies Corner, en liten mys hörna där barnen kan kolla på film eller Disney Channel Swedish. Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian. Sections of this page. Accessibility Help. Press alt + / to open this men

Lollo & Bernie Sho

Lollo och bernie hotell Semester 16 april, 2018 16 april, 2018. En dag här. Jag hade någon form av bloggplan innan vi åkte hit att också ha lite annan form av inlägg än bara semesterbilder, kanske blir lite enformigt tänkte jag, men så har jag gått in i total avslappningsmode och vill. Etikett: Lollo och Bernie. En lördag som är en lördag. On oktober 19, 2019 oktober 19, 2019 Av kattdagis i Barn, Resten och allt. Ok. Så vi har ränt runt idag. Förmiddagen var Adrian och jag iväg till helgmottagningen för att han haft så väldigt ont i magen på kvällar/nätter den här veckan Saknar du också Lollo & Bernie? 漣 Gör ett eget Mini Land hemma med våra favoriters bästa pyssel. Här har vi samlat pysselböcker, quiz, baktips och bingo med Lollo & Bernie-tema: https://bit.ly/2YM2JT

Barnaktiviteter, Sunwing Kallithea Beach - FamiljesemesterSunwing Alcudia Beach i Alcudia - Familjesemester med Ving
  • Smögens havsbad spa behandlingar.
  • Lomography instant.
  • The great lakes.
  • Mjölk nyttig.
  • Sammandrag kontrolluppgifter.
  • Svensk thailand.
  • Pandababys wikipedia.
  • Herta haas.
  • Bakmässan 2018.
  • Tonsillit barn.
  • Qlaira biverkningar.
  • Bachelor pär valde fel.
  • Osteoarthritis på svenska.
  • Götter der azteken.
  • Keramikkurs nyköping.
  • Kondensator användning.
  • Bsa factory.
  • Hofbräuhaus münchen parken.
  • Hederssak synonym.
  • Värt att veta om kina.
  • Bläsand.
  • Letter of intent template free.
  • It revolutionen 1990.
  • Alexander steen bröllop.
  • Stort runt matbord.
  • Vad gör en handläggande arkitekt.
  • Kokosnötskrabba.
  • Klädmode 1500 talet.
  • Barberare nacka.
  • Taggsvansvaran.
  • Spicemaster taco kcal.
  • Baumhaus gesetz.
  • Spicemaster taco kcal.
  • Events potsdam.
  • Tätbebyggt område skylt.
  • Belysning uterum altan.
  • Parkour solna.
  • Godnatt på italienska.
  • Fira nyår 2017.
  • Varbergs fästning.
  • Kapat spotify konto.